Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

12-12-2019

Ferrari verwacht pas na 2025 volledig elektrische auto te maken

Automaker Ferrari verwacht dat het bedrijf pas na 2025 een volledig elektrisch model op de markt zal brengen. Volgens de directeur van Ferrari is de accutechnologie nog niet ver genoeg ontwikkeld om nu een elektrische auto uit te brengen.

Topman Louis Camilleri zegt tegen persbureau Reuters dat Ferrari wil wachten tot accutechnologie verder gevorderd is. "Er zijn nog steeds grote problemen met autonomie, als je kijkt naar de snelheid van laden. Uiteindelijk komen we met een elektrische auto, maar dat is pas na 2025, niet op de korte termijn."

Ferrari had eerder gezegd dat een elektrische auto nog niet op de huidige roadmap staat en die loopt tot 2022; daarna zou het wel kunnen, maar het lijkt er dus op dat het automerk nog langer gaat wachten. Het merk sprak eerder over een elektrische supercar. Voor die tijd komen er al wel plug-in hybrides van Ferrari op de markt.

Bron: tweakers.netTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn