Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

Huidige werkzaamheden

Momenteel, vanaf januari 2021, ben ik als Senior Business Analyst / Intelligence Analyst aan het werk bij Obvion bij het ombouwen van het huidige DWH (vanuit een IBM Netezza database) naar een nieuwe versie op een Azure database.

Mijn belangrijkste functie op het moment is het maken van de Initial Load, de migratie van het oude DWH en de conversie naar het nieuwe DWH.

Vorig project  bij Obvion

Vanaf Juli 2019 was ik werkzaam bij de Obvion hypotheekverstrekker als Credit Risk data analyst / Data Intelligence Analyst.
Ik hou me hier vooral bezig met het opzetten van de nieuwe straat van de Corep rapportage onder de nieuwe Definition of Default. Ik doe dit samen met een andere collega die ook net van de Rabobank afkomt.

 

Verder ben ik bezig met het toevoegen van de offerte regels aan de rapportage naar de moeder, zodat dit niet meer handmatig hoeft te gebeuren. Verder maak ik onder andere ook nog reconciliatie van diverse BO rapportages naar de Finrep data.

 We houden ons ook bezig met het maken van de nieuwe modelling dataset die door de modelers van de Rabobank gebruikt gaat worden om te controleren of de nieuwe DoD4 / DoD5 de parameters goed gebruiken en die parameters eventueel bij te stellen.

Vorige werkzaamheden

Na mijn werkzaamheden bij Rabobank international (nu Rabobank WRR; vanaf september 2009 hier werkzaam via mijn eigen BV) ben ik in Juli 2016 overgestapt naar Rabobank Nederland.

Ik ben daar bij Risk Management aan het werk als Risk Manager op de afdeling RLC A&A PDS Risk Support met als functie BI Specialist / Risk data analist.

Risk Support is hèt expertise centrum binnen Rabobank voor kwalitatief hoogwaardige risico management informatie voorziening.

Wat wij hier doen is het proactief ondersteunen van alle gebruikers van de risico management systemen, ontwikkeld voor of binnen het CLR domein, door middel van functioneel beheer, het  inzichtelijk maken en ontsluiten van de hierin aanwezig informatie en het  leveren van advisering en inhoudelijke analyses.

Ik heb hier allerlei opdrachten uitgevoerd, onder andere als data analist voor het Herbetaling Rente Derivaten project en als data scientist in het data team van het SME Retail modellers project.

Voorgaand projecten

Kijk voor mijn voorgaande projecten als BI developer / Business Analyst op deze pagina.

Links

Via de volgende 2 links kunt U bij mijn voorgaande werkzaamheden komen en meer informatie over mij verkrijgen:

Geschiedenis

Ik en een beroerde zaak

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn