Wilbert Wilbers Beheer bv

Business Intelligence

IT Nieuws Pagina

Ik ben nogal een IT en gadget freak, en ik lees alle nieuws die hierover te vinden is, in zowel het nederlands als het engels. Ook het BI nieuws heeft mijn speciale aandacht ;-).
Hier verzamel ik een aantal van de leukste, grappigste en interessantste nieuwsberichten met hun source erbij. Ook heb ik een rss feed erbij die je kunt gebruiken.

Verder heb ik ook nog wat feeds van sites die bol staan van het nieuws!

  • Voor Tweakers nieuws op de Wilbert Wilbers Beheer site klik hier.
  • Voor Nu.nl Tech nieuws op deze business intelligence site klik hier.
  • Voor Engadget nieuws op deze BI consultant site klik hier.
  • Voor de C|NET netwerk nieuws op deze BI site klik hier.
  • Of: Laat je hier beneden verrassen door mijn eigen nieuws!

IT Nieuws - Computers, Gadgets en Software


Terug naar overzicht

06-12-2019

‘Werknemers mkb hebben behoefte aan meer technologie op kantoor’

Werknemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) zijn niet tevreden over het technologische aanbod op de werkvloer en willen dat dit aanbod toeneemt. Dit blijkt uit een onderzoek van Lenovo, dat stelt dat het mkb “achterop is geraakt” wat betreft de ervaringen van werknemers.

Lenovo stelt in het rapport voor dat kleine en middelgrote ondernemingen “actief” gaan luisteren naar de feedback van hun werknemers en de werkplek aanpassen vanuit die feedback. Volgens het rapport is het grootste probleem dat werknemers van de meeste mkb’ers nog steeds op desktops moeten werken. Driekwart van de werknemers heeft verder geen enkele toegang tot tools die cloud-based zijn, en kan niet kiezen uit verschillende technologieën die ze willen gebruiken om bepaalde werkzaamheden uit te voeren.

Investeringen
Het mkb moet daarom volgens Lenovo investeren in mobiele apparaten, slimme apparaten en slimme kantooropstellingen, om de ervaring van werknemers te verbeteren. Drie van de tien van de beslissers is op zoek naar een uitbreiding van slimme oplossingen voor vergaderruimtes, waardoor meer samenwerking tussen verschillende locaties kan worden bewerkstelligd.

“Het creëren van een omgeving waar werknemers op afstand kunnen werken, en een betere integratie tussen werk en privéleven, is essentieel”, beschrijft het rapport.

Om niet steeds opnieuw technologie aan te schaffen die geen verschil maakt, moeten bedrijven eerst een “effectieve en haalbare” strategie opstellen, die overeenkomt met de toekomstige wensen van werknemers, wordt in het rapport beschreven.

“Hoewel secundaire arbeidsvoorwaarden en financiële prikkels belangrijk blijven voor het aantrekken en behouden van personeel, moet het mkb ook bereid zijn te investeren in toekomstige mobiele, flexibele en inclusieve tools en technologie”, zegt Dilip Bhatia, Vice President of Global User and Customer Experience bij Lenovo.

Bron: techzine.nlTerug naar overzicht


E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn